Din webbläsare är för gammal!

Uppdatera din webbläsare för att använda den här sidan korrekt. Uppdatera min webbläsare

×

Status
STÄNGD
När
17:00 18/5 2013 ()
Pris
550 kr
Antal biljetter
50
Dresscode
Mörk kostym
Facebook-event
Event

Medicinska föreningen Örebro välkomnar er till en storslagen Gasque på Örebro slott!


Våren är här och det är också Läkarprogrammet Örebros första Gasque på slottet! Kom och avnjut en trerätters middag i vår stads vackra slott med duktiga artister på scen och tillsammans med vår kära programledning och studenter från andra Medicinska föreningar i landet.

Fördrink kommer att hållas i slottets länssal och sittningen i den stora rikssalen. Efter sittningen kommer vi återigen att öppna upp länssalen för dans och fest!

Under kvällen kommer flera talangfulla läkarstudenter att underhålla oss. Allt från DJande T3or, souliga T1-T2or, jazziga T4-T5or och kanske till och med en trumpet och saxofon! Ni kommer inte bli besvikna.

Tid: den 18 maj 17.00
Dresscode: Mörk kostym, vilket för damer betyder antingen långt eller kort

Pris: 550 kr för de 50 första av MFÖs medlemmar som anmäler sig (380 alkoholfritt). I priset ingår fördrink, trerätters middag, vin/öl och kaffe. 

Vi subventionerar de 50 första biljetterna för våra medlemmar (MFÖ - läkarstudenter vid ÖU kan bli medlemmar gratis på mforebro.se) så håll utkik efter biljettsläppet och var snabb! Ordinarie biljettpris är 590 kr (420 alkoholfritt) och köps i eventet bredvid. Respektive är varmt välkomna! Intresseanmälan öppnar den 8/4 via vår hemsida mforebro.se. Du har en säkrad biljett först när du betalat in senast den 3 maj! Då du intresseanmäler dig får du ett mail skickat till dig med inbetalningsinfo.

Missa inte vårens, och kanske årets, största händelse! 

Varmt välkomna!

(Gör intresseanmälan i detta event om du är en av de 50 första MFÖ medlemmarna som anmäler sig, annars finns ett event med ordinare pris i under. Detta event kommer stängas då de första 50 personerna köpt sina biljetter.)

Tyvärr är anmälan stängd.

Anmälan stängde måndagen den 8 apr 2013 kl. 18:33.

Skicka om anmälningsmejl

Medicinska Föreningen Örebro

Warning: Undefined variable $output in /data/4/0/404a9fdb-02aa-4ca2-b0be-f8c4588bbd8c/mforebro.se/public_html/biljetter/lib/tickets.lib.php on line 1104