Din webbläsare är för gammal!

Uppdatera din webbläsare för att använda den här sidan korrekt. Uppdatera min webbläsare

×

Status
STÄNGD
När
18:30 27/9 2013 ()
Pris
220 kr
Antal biljetter
80
Dresscode
Studentmössa (frivilligt)
Facebook-event
Event

NU är den här. Det ni inte visste att ni saknat, men ändå känner, någonstans långt inne, att ni alltid hungrat efter!

27 september kastar vi loss ankaret och beger oss ut med några av Sveriges bästa människor på havet! Lite riskfyllt kan man tycka, men vad är livet utan risk?

Vi festar på fartyget M/S Gustaf Lagerbjelke som avgår från kajen bredvid Harrys 19.00. Vi vill däremot att ni är på plats 18.30, så ingen kommer försent och i desperation försöker simma ikapp.

Kvällen går i sjöns tema, och vi tycker att studentmössan passar utmärkt på huvudet! Ta på er kalasdräkten och häng med på en avslappnad och crazy kväll på vågorna. 220 kr är biljettpriset för dig som är medlem i Medicinska föreningen (läkarstudenter vid ÖU kan enkelt bli medlemmar gratis på hemsidan). Er respektive eller bäste vän är också hjärtligt välkommen, för denne är priset 240 kr.

Vi frossar i räkor och mousserande, och kanske väljer du att dricka en nubbe till solnedgången. Vi sjunger sånger inspirerade av havet, vi blir varma och glada och känner den fantastiska gemenskap som bara delas av människor som tycker om varandra så som vi gör.

När vi sedan återvänder i land (obligatoriskt moment) får alla med biljett vandra med oss till Ritz och därmed promenera in gratis och samanstråla med våra kära vänner i Serum som där avnjutit nollningens finsittning. I Ritz dunkla festparadis dansar vi tills vi glömt alla steg i citronsyracykeln. Ta det lugnt, du kan plugga in dem igen senare.

Om du missat vår episka trailer kan du se den här: http://www.youtube.com/watch?v=Lvu-A1o8oyI

 Vi måste däremot erkänna att filmen är ett montage. Vårt fartyg är mindre än Titanic. Vi har plats för 80 sittande gäster, och söktrycket verkar stort så för att säkra en plats kan det vara bra att vara på tårna. Biljetterna släpps 18.00 på torsdag 12/9 och anmälan görs på www.mforebro.se/biljetter

Vi reserverar däremot EJ biljett till dig förän vi mottagit din betalning. Betalningsanvisningar får du via mail vid anmälan, vi har ett bankgironummer så du gör enkelt ditt köp via nätet.

Om du är lite tveksam eller har frågor så kommer vi som anordnar stå i Bilbergska (plan 2) under lunchen på torsdag 12/9 och undervisa i Basic Safety Training för sjöfolk. Kom och träffa oss!

Kort och gott, du vill inte missa detta. Vi ses, landkrabbor!

/Studiesociala utskottet i Medicinska föreningen Örebro


Tyvärr är anmälan stängd.

Anmälan stängde torsdagen den 12 sep 2013 kl. 18:00.

Skicka om anmälningsmejl

Medicinska Föreningen Örebro

Warning: Undefined variable $output in /data/4/0/404a9fdb-02aa-4ca2-b0be-f8c4588bbd8c/mforebro.se/public_html/biljetter/lib/tickets.lib.php on line 1104