Din webbläsare är för gammal!

Uppdatera din webbläsare för att använda den här sidan korrekt. Uppdatera min webbläsare

×

Status
STÄNGD
När
18:00 13/2 2020 ()
Pris
0 kr
Antal biljetter
30
Dresscode
-
Facebook-event
-

Det har äntligen blivit dags för ännu en workshop i basal sutureringsteknik, i samarbete med Folkuniversitetet!

Ansvariga i arbetsgruppen för basal suturering kommer att föreläsa och visa hur ni sätter enstaka suturer. En grundlig och gemensam genomgång kommer att ges där alla deltagare får chans att följa med i förevisningen. Efter genomgången finns det gott om tid att öva själva och vi kommer att vara flera ur utskottet på plats för att hjälpa till och svara på alla era frågor. Fika utlovas!

Vi har investerat i nya hudmodeller och höjer för första gången antagningen till 30st. Trycket brukar vara högt, först till kvarn gäller och anmälan är bindande, så var säker på att du verkligen kan närvara. 

Anmälan är öppnas fredagen den 7/2 kl. 13:00 och görs på:
www.mforebro.se/biljetter

Vid förhinder önskar vi att du hör av dig så fort som möjligt så att vi kan ge bort platsen till någon annan. Vi uppmanar även starkt er som var på det förra tillfället att vara solidariska och ge era kamrater som ännu inte fått vara med möjligheten till detta. Det kommer fler tillfällen (och även mer avancerade seminarier!

Tyvärr är anmälan stängd.

Anmälan stängde fredagen den 7 feb 2020 kl. 13:00.

Skicka om anmälningsmejl

Medicinska Föreningen Örebro

Warning: Undefined variable $output in /data/4/0/404a9fdb-02aa-4ca2-b0be-f8c4588bbd8c/mforebro.se/public_html/biljetter/lib/tickets.lib.php on line 1104