Din webbläsare är för gammal!

Uppdatera din webbläsare för att använda den här sidan korrekt. Uppdatera min webbläsare

×

Status
STÄNGD
När
20:00 22/1 2013 ()
Pris
40 kr
Antal biljetter
Dresscode
Casual
Facebook-event
Event

Eftersom nya läkarstudenter snart intar Örebro, presenterar vi nu Välkomstfesten 2.0! 

Tisdag den 22 januari välkomnar vi de nya studenterna med en mingelfest på Röda Paviljongen på campus. Det är inget man vill missa då den förra välkomstfesten blev otroligt lyckad och uppskattad! Ni är välkomna vid 20.00, då nollningsaktiviteten Poängjakt slutar i Prismahuset en bit ifrån. Festen är exklusiv för läkarstudenterna, och de nya studenterna bjuds på inträde och en överraskning i dörren. Denna fest ställer inga krav på att du köpt nollepåse eller skrivit fadderkontrakt, vi vill träffa ALLA läkarstudenter!

Ta chansen att festa med övriga framtida läkare, lyssna på proffsDJs och leka palperingslekar. Samla pluggtips, köp/sälj kurslitteratur i toalettkön, drick utspädd (viktigt!) läkarsprit och utbyt Godfried-historier. Eller bara spana in alla kursare? Som vi längtat efter er, kom nu och visa era vackra ansikten! 

Vi har återigen fått äran att få underhållas av:
The Box är dj- och producentduon från Göteborg som vandrat från att spela på bröllop och mellanstadiediscon sen de var 13, till att i 20-års ålder spela med artister som Maskinen, Eric Amarillo, Sebjak, Darwin & Backwall mfl. längs Stureplan i Stockholm, Avenyn i Göteborg och andra städer runt om i Sverige. Nu för tiden läggs dock större delen av tiden ner på studier då ena halvan läser till *trumvirvel* läkare i Örebro och andra halvan till civilingenjör på Chalmers. Vid festliga tillfällen händer det dock att de gör det de gillar allra mest - ställer sig på scen och sprider glädje och kärlek!

I övrigt är det inte så märkvärdigt -
* BYOB gäller (Bring Your Own Booze)
* Inträde - 40 kr för termin 2, 3, 4 och 5/ gratis för termin 1
* Dresscode: Casual
* Ät innan du kommer, fettrikt om du vill kunna maximera alkoholintaget, fettsnålt om du vill minimera det

Nytt för terminen är att du kan välja att betala inträdet i förväg via den här betalningsfunktion. Vi ser gärna att ni gör detta för att minimera kontanthantering, men det går bra att betala i dörren också!

Med vänliga och förväntansfulla hälsningar,

Festutskottet, Medicinska Föreningen Örebro


Tyvärr är anmälan stängd.

Anmälan stängde onsdagen den 9 jan 2013 kl. 12:40.

Skicka om anmälningsmejl

Medicinska Föreningen Örebro

Warning: Undefined variable $output in /data/4/0/404a9fdb-02aa-4ca2-b0be-f8c4588bbd8c/mforebro.se/public_html/biljetter/lib/tickets.lib.php on line 1104